بیانیه روابط عمومی دانشگاه ایلام در محکومیت توهین نشریه فرانسوی به ساحت مقام معظم رهبری و مرجعیت شیعه

بيانيه روابط عمومي دانشگاه ايلام در محکوميت توهين نشريه فرانسوي به ساحت مقام معظم رهبري و مرجعيت شيعه

بسم الله الرحمن الرحيم

بعد از شکست پروژه پيچيده و مرموز اغتشاشات اخير کشور، که مورد حمايت بي‌سابقه قدرت‌ها و صهيونيسم جهاني بود، در کشور فرانسه که ادعاي آزادي بيان دارد و در طول چند سال اخير به شکل‌هاي مختلف به مقدسات مسلمانان جسارت کرده است، اين بار به جايگاه مرجعيت و رهبري شيعه اهانت صورت گرفت.

اربابان صهيونيسم و سياست‌مداران اين کشور استعمارگر بدانند، با اين اقدامات مذبوحانه و وقيحانه به اهداف شوم خود نخواهند رسيد و فقط بر نفرت مسلمانان و آزاديخواهان جهان نسبت به آنان افزوده خواهد شد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام، با اعلام انزجار از اين اقدام بي‌شرمانه و محکوميت شديد آن، خواهان برخورد قاطع دستگاه ديپلماسي با اين رويه دولت فرانسه در توهين به مقدسات مسلمانان و شيعيان مي‌باشد.

از درگاه خداوند متعال فزوني عزت و اقتدار اسلام و مسلمانان، مرجعيت شيعه و رهبر معظم انقلاب اسلامي و رسوايي و ذلت دشمنان اسلام و ولايت را خواستاريم.

روابط عمومي دانشگاه ايلام