کتاب ترجمه‌ای استادیار دانشگاه ایلام به عنوان کتاب سال استان ایلام در بخش علوم خاص برگزیده شد

کتاب ترجمه‌ای دکتر مسعود صیدی استادیار گروه آموزشی فیزیک دانشگاه ایلام با عنوان «گروه‌های لی و جبرهای لی برای فیزیک‌دانان» تالیف آشوکا داس و سوسامو اکوبو، در ششمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام، به عنوان کتاب سال در بخش علوم خاص در سال 1401 برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتاب «گروه‌های لی و جبر‌های لی برای فیزیک‌دانان» می‌تواند به عنوان یک منبع درسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فیزیک در گرایش‌های ذرات بنیادی و نظریه میدان‌ها، فیزیک هسته‌ای و ماده چگال و همچنین برای دانشجویان کارشناسی ارشد ریاضی در گرایش‌های هندسه و جبر مورد استفاده قرار گیرد.

این کتاب با نثری روان در 412 صفحه توسط انتشارات دانشگاه ایلام  منتشر شده است.

آیین اختتامیه ششمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام با حضور دکتر احمدوند معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اهالی فرهنگ و قلم، صبح روز سه‌شنبه بیستم دی ماه 1401 در محل سالن اجتماعات اداره کل استاندارد ایلام برگزار شد.

کتاب ترجمه‌اي استاديار دانشگاه ايلام به عنوان کتاب سال استان ايلام در بخش علوم خاص برگزيده شد