کتاب ترجمه‌ای استادیار دانشگاه ایلام به عنوان کتاب سال استان ایلام در بخش علوم خاص برگزیده شد

کتاب ترجمه‌اي دکتر مسعود صيدي استاديار گروه آموزشي فيزيک دانشگاه ايلام با عنوان «گروه‌هاي لي و جبرهاي لي براي فيزيک‌دانان» تاليف آشوکا داس و سوسامو اکوبو، در ششمين دوره جايزه کتاب سال استان ايلام، به عنوان کتاب سال در بخش علوم خاص در سال 1401 برگزيده شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، کتاب «گروه‌هاي لي و جبر‌هاي لي براي فيزيک‌دانان» مي‌تواند به عنوان يک منبع درسي در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري فيزيک در گرايش‌هاي ذرات بنيادي و نظريه ميدان‌ها، فيزيک هسته‌اي و ماده چگال و همچنين براي دانشجويان کارشناسي ارشد رياضي در گرايش‌هاي هندسه و جبر مورد استفاده قرار گيرد.

اين کتاب با نثري روان در 412 صفحه توسط انتشارات دانشگاه ايلام  منتشر شده است.

آيين اختتاميه ششمين دوره جايزه کتاب سال استان ايلام با حضور دکتر احمدوند معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و اهالي فرهنگ و قلم، صبح روز سه‌شنبه بيستم دي ماه 1401 در محل سالن اجتماعات اداره کل استاندارد ايلام برگزار شد.