کسب چهار مقام تیمی دانشجویان دختر دانشگاه در اولین المپیاد ملی ورزشهای همگانی دانشجویان کشور

تیم دختران دانشگاه در اولین المپیاد ملی ورزشهای همگانی دانشجویان کشور در بین 92 دانشگاه ،صاحب چهار مقام  تیمی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین المپیاد ملی ورزش‌های همگانی دانشجویان کشور در روزهای 24 الی 28 تیرماه (دختران) و 31 تیر الی 4 مرداد (پسران) در دانشگاه تهران در حال برگزاری است، که حدود 2  هزار دانشجوی دختر و پسر در قالب 120 تیم دانشگاهی از دانشگاه‌های دولتی، پیام نور، علمی کاربردی، غیرانتفاعی و ... به رقابت می پردازند.

در این المپیاد  موفقیت های خوبی توسط دانشجویان دختر دانشگاه به دست آمد که می توان به کسب مقام دوم فوتبال هدفمند توسط خانم سعیده غلامی زرنه و پنجم توسط خانم پریسا صفری ،کسب مقام سوم تیمی دررشته فریزبی توسط خانم ها محبوبه یوسفی، سعیده غلامی و سارا یوسفی وکسب مقام هفتم توسط خانم توران شفیعی دررشته آمادگی جسمانی  اشاره کرد.

کسب  چهار مقام  تيمي دانشجويان دختر دانشگاه در اولين المپياد ملي ورزشهاي همگاني دانشجويان کشور کسب  چهار مقام  تيمي دانشجويان دختر دانشگاه در اولين المپياد ملي ورزشهاي همگاني دانشجويان کشور