کسب چهار مقام تیمی دانشجویان دختر دانشگاه در اولین المپیاد ملی ورزشهای همگانی دانشجویان کشور

کسب  چهار مقام  تيمي دانشجويان دختر دانشگاه در اولين المپياد ملي ورزشهاي همگاني دانشجويان کشور

تيم دختران دانشگاه در اولين المپياد ملي ورزشهاي همگاني دانشجويان کشور در بين 92 دانشگاه ،صاحب چهار مقام  تيمي گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، اولين المپياد ملي ورزش‌هاي همگاني دانشجويان کشور در روزهاي 24 الي 28 تيرماه (دختران) و 31 تير الي 4 مرداد (پسران) در دانشگاه تهران در حال برگزاري است، که حدود 2  هزار دانشجوي دختر و پسر در قالب 120 تيم دانشگاهي از دانشگاه‌هاي دولتي، پيام نور، علمي کاربردي، غيرانتفاعي و ... به رقابت مي پردازند.

در اين المپياد  موفقيت هاي خوبي توسط دانشجويان دختر دانشگاه به دست آمد که مي توان به کسب مقام دوم فوتبال هدفمند توسط خانم سعيده غلامي زرنه و پنجم توسط خانم پريسا صفري ،کسب مقام سوم تيمي دررشته فريزبي توسط خانم ها محبوبه يوسفي، سعيده غلامي و سارا يوسفي وکسب مقام هفتم توسط خانم توران شفيعي دررشته آمادگي جسماني  اشاره کرد.