آغاز امتحانات پایان ترم دانشجویان/ تشکیل دایره امتحانات دانشگاه در سال جاری

جهت ارتقاء سطح کیفیت برگزاری آزمونها و امتحانات پایان ترم دانشجویان دایره  امتحانات در سال جاری تشکیل گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر توکلی مدیر کل آموزش دانشگاه  درباره روند برگزاری امتحانات گفت: برای ساماندهی به  آزمونها و امتحانات دانشگاه، در سال جاری دایره امتحانات به سرپرستی یکی از کارشناسان دانشگاه برای برگزاری و نظارت بر آزمونهای سازمان سنجش، آزمونهای استخدامی و امتحانات پایان ترم دانشجویان تشکیل شد؛ تا نظم و انضباط برگزاری امتحانات و آزمونها افزایش یابد.

دکتر توکلی به شروع امتحانات پایان ترم دانشجویان اشاره کرد و گفت: امتحانات پایان ترم دانشجویان از 20/3/96 شروع و در تاریخ 3/4/96 پایان می پذیرد.

مدیرکل آموزش دانشگاه افزود: امتحانات دروس عمومی دانشجویان به صورت متمرکز در سه روز 20 و 21 و 22 خرداد در دانشکده های  ادبیات و علوم انسانی  و علوم پایه انجام می گیرد وسپس امتحانات تخصصی شروع می شود.

آغاز  امتحانات پايان ترم دانشجويان/ تشکيل دايره امتحانات دانشگاه در سال جاري