آغاز امتحانات پایان ترم دانشجویان/ تشکیل دایره امتحانات دانشگاه در سال جاری

آغاز  امتحانات پايان ترم دانشجويان/ تشکيل دايره امتحانات دانشگاه در سال جاري

جهت ارتقاء سطح کيفيت برگزاري آزمونها و امتحانات پايان ترم دانشجويان دايره  امتحانات در سال جاري تشکيل گرديد.

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر توکلي مدير کل آموزش دانشگاه  درباره روند برگزاري امتحانات گفت: براي ساماندهي به  آزمونها و امتحانات دانشگاه، در سال جاري دايره امتحانات به سرپرستي يکي از کارشناسان دانشگاه براي برگزاري و نظارت بر آزمونهاي سازمان سنجش، آزمونهاي استخدامي و امتحانات پايان ترم دانشجويان تشکيل شد؛ تا نظم و انضباط برگزاري امتحانات و آزمونها افزايش يابد.

دکتر توکلي به شروع امتحانات پايان ترم دانشجويان اشاره کرد و گفت: امتحانات پايان ترم دانشجويان از 20/3/96 شروع و در تاريخ 3/4/96 پايان مي پذيرد.

مديرکل آموزش دانشگاه افزود: امتحانات دروس عمومي دانشجويان به صورت متمرکز در سه روز 20 و 21 و 22 خرداد در دانشکده هاي  ادبيات و علوم انساني  و علوم پايه انجام مي گيرد وسپس امتحانات تخصصي شروع مي شود.