دکتر شیرخانی: برنامه ریزی و اجرای امور فرهنگی را به دانشجویان واگذار کرده ایم.

معاونت فرهنگی و اجتماعی در اجرای برنامه ها فقط نقش نظارتی دارد و برنامه ریزی و اجرای برنامه ها و کارهای فرهنگی را به دانشجویان واگذار کرده ایم؛ که به خوبی انتظارات ما را برآورده کرده اند و کارنامه آنان مایه مباهات ماست.

دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی درباره ساختار معاونت فرهنگی اظهار داشت: معاونت فرهگی و اجتماعی دانشگاه دارای یک مدیریت و چهار واحد کارشناسی شامل: انجمنهای علمی، نشریات دانشجویی، کانونهای فرهنگی و هنری و تشکلها و فوق برنامه است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه درباره روند تصمیم گیری مسائل فرهنگی در دانشگاه گفت:  بر اساس قانون باید تمامی برنامه ها و  فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بر اساس مجوز شورای فرهنگی دانشگاه انجام گیرد؛ که این شورا با حضور  رئیس دانشگاه، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی و اجتماعی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون پشتیبانی و منابع انسانی، معاون دانشجویی، مدیر فرهنگی، بسیج دانشجویی و نماینده انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره) به عنوان نمانیده دانشجویان  تشکیل می گردد.

دکتر شیرخانی درباره جهت گیریهای معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اظهار داشت: بر اساس برنامه استراتژیک ریاست محترم دانشگاه؛ جهت گیرهای معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حول محورهای ذیل می باشد:

1-توسعه و تنوع فعالیت های فرهنگی با هدف بهره گیری از توان فرهنگی و  اجتماعی دانشجویان و اساتید

2-توسعه کرسی های آزاد اندیشی و فراهم نمودن شرایط اجتماعی و قانونی مناسب جهت نظرات مختلف.

3-نظارت و ارزیابی مستمر بر فعالیت های انجمن های علمی و تشکلهای تخصصی و کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی

4-توسعه نشریات دانشجویی

5-تلاش برای اجرای مصوبات اسلامی شدن دانشگاهها

6-توسعه دامنه فعالیت های انجمنهای علمی و تشکلهای  تخصصی و کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی

7-کمک به رشد و ارتقاء بینش دینی دانشجویان با گسترش فعالیتهای دینی و قرآنی

8-ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و روحیه جهادی

9-فراهم نمودن فضای بانشاط و باز سیاسی و اجتماعی به منظور خروج از تک صدایی و حرکت به سوی چند صدایی

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تأکید کرد: دانشگاه افتخار دارد که در راستای بهاء دادن به فعالیت های فرهنگی دانشجویان، برنامه ریزی و اجرای  برنامه ها و فعالیتهای فرهنگی را به دانشجویان واگذار کرده و معاونت فرهنگی فقط نظارت دارد، که این امر زمینه رشد و ارتقای  سطح فکری و تصمیم گیری دانشجویان را فراهم می کند و تجربه لازم را برای ورود به اجتماع در اختیار آنان قرار می دهد.

دکتر شیرخانی تصریح کرد: قبلاً در دانشگاه فقط تشکلهای مربوط به یک طیف سیاسی وجود داشتند و تمامی برنامه ها و فعالیتها در اختیار آنان بود، اما از دو سال پیش و در چارچوب قانون،انجمن اسلامی دانشجویان احیاء شد، تا زمینه برای عرضه افکار متفاوت فراهم شود و به عبارتی زمینه بالابردن آستانه تحمل دانشجویان را در عرصه عمل فراهم گردد.

دکتر شيرخاني: برنامه ريزي و اجراي امور فرهنگي را به دانشجويان واگذار کرده ايم.