دکتر شیرخانی: برنامه ریزی و اجرای امور فرهنگی را به دانشجویان واگذار کرده ایم.

دکتر شيرخاني: برنامه ريزي و اجراي امور فرهنگي را به دانشجويان واگذار کرده ايم.

معاونت فرهنگي و اجتماعي در اجراي برنامه ها فقط نقش نظارتي دارد و برنامه ريزي و اجراي برنامه ها و کارهاي فرهنگي را به دانشجويان واگذار کرده ايم؛ که به خوبي انتظارات ما را برآورده کرده اند و کارنامه آنان مايه مباهات ماست.

دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي درباره ساختار معاونت فرهنگي اظهار داشت: معاونت فرهگي و اجتماعي دانشگاه داراي يک مديريت و چهار واحد کارشناسي شامل: انجمنهاي علمي، نشريات دانشجويي، کانونهاي فرهنگي و هنري و تشکلها و فوق برنامه است.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه درباره روند تصميم گيري مسائل فرهنگي در دانشگاه گفت:  بر اساس قانون بايد تمامي برنامه ها و  فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه بر اساس مجوز شوراي فرهنگي دانشگاه انجام گيرد؛ که اين شورا با حضور  رئيس دانشگاه، نماينده نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، معاون فرهنگي و اجتماعي، معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي، معاون پشتيباني و منابع انساني، معاون دانشجويي، مدير فرهنگي، بسيج دانشجويي و نماينده انجمن اسلامي دانشجويان پيرو خط امام (ره) به عنوان نمانيده دانشجويان  تشکيل مي گردد.

دکتر شيرخاني درباره جهت گيريهاي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه اظهار داشت: بر اساس برنامه استراتژيک رياست محترم دانشگاه؛ جهت گيرهاي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه حول محورهاي ذيل مي باشد:

1-توسعه و تنوع فعاليت هاي فرهنگي با هدف بهره گيري از توان فرهنگي و  اجتماعي دانشجويان و اساتيد

2-توسعه کرسي هاي آزاد انديشي و فراهم نمودن شرايط اجتماعي و قانوني مناسب جهت نظرات مختلف.

3-نظارت و ارزيابي مستمر بر فعاليت هاي انجمن هاي علمي و تشکلهاي تخصصي و کانونهاي فرهنگي، هنري و اجتماعي

4-توسعه نشريات دانشجويي

5-تلاش براي اجراي مصوبات اسلامي شدن دانشگاهها

6-توسعه دامنه فعاليت هاي انجمنهاي علمي و تشکلهاي  تخصصي و کانونهاي فرهنگي، هنري و اجتماعي

7-کمک به رشد و ارتقاء بينش ديني دانشجويان با گسترش فعاليتهاي ديني و قرآني

8-ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و روحيه جهادي

9-فراهم نمودن فضاي بانشاط و باز سياسي و اجتماعي به منظور خروج از تک صدايي و حرکت به سوي چند صدايي

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه تأکيد کرد: دانشگاه افتخار دارد که در راستاي بهاء دادن به فعاليت هاي فرهنگي دانشجويان، برنامه ريزي و اجراي  برنامه ها و فعاليتهاي فرهنگي را به دانشجويان واگذار کرده و معاونت فرهنگي فقط نظارت دارد، که اين امر زمينه رشد و ارتقاي  سطح فکري و تصميم گيري دانشجويان را فراهم مي کند و تجربه لازم را براي ورود به اجتماع در اختيار آنان قرار مي دهد.

دکتر شيرخاني تصريح کرد: قبلاً در دانشگاه فقط تشکلهاي مربوط به يک طيف سياسي وجود داشتند و تمامي برنامه ها و فعاليتها در اختيار آنان بود، اما از دو سال پيش و در چارچوب قانون،انجمن اسلامي دانشجويان احياء شد، تا زمينه براي عرضه افکار متفاوت فراهم شود و به عبارتي زمينه بالابردن آستانه تحمل دانشجويان را در عرصه عمل فراهم گردد.