برای­ اولین بار در دانشگاه نشست بررسی راهکارهای ایجاد انگیزه در دانشجویان و راههای خودانگیزشی اساتید برگزار شد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی در این باره اظهار داشت: نشست بررسی راهکارهای ایجاد انگیزه در دانشجویان و راههای خودانگیزشی اساتید در دفتر اینجانب و  با حضور اکثریت اساتید دانشکده برگزار گردید.

دکتر ضیایی افزود: در این نشت حاضرین به بیان دیدگاهها و نظرات مورد نظر خود پرداختند و راهکارهای لازم را ارائه کردند و در پایان جلسه مقرر گردید این جلسه دو بار در هر ترم برگزار گردد.

نشست بررسي راهکارهاي ايجاد انگيزه در دانشجويان و راههاي خودانگيزشي اساتيد برگزار شد