نشست بررسی راهکارهای ایجاد انگیزه در دانشجویان و راههای خودانگیزشی اساتید برگزار شد

براي­ اولين بار در دانشگاه نشست بررسي راهکارهاي ايجاد انگيزه در دانشجويان و راههاي خودانگيزشي اساتيد برگزار شد.

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر ضيايي معاون آموزشي دانشکده الهيات و معارف اسلامي در اين باره اظهار داشت: نشست بررسي راهکارهاي ايجاد انگيزه در دانشجويان و راههاي خودانگيزشي اساتيد در دفتر اينجانب و  با حضور اکثريت اساتيد دانشکده برگزار گرديد.

دکتر ضيايي افزود: در اين نشت حاضرين به بيان ديدگاهها و نظرات مورد نظر خود پرداختند و راهکارهاي لازم را ارائه کردند و در پايان جلسه مقرر گرديد اين جلسه دو بار در هر ترم برگزار گردد.