پیشرفت 40 درصدی پروژه پردیس خوابگاههای خواهران

پروژه پردیس خوابگاه های خواهران دانشگاه با زیربنای 4 هکتار، حدود 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ کمبود فضای ورزشی و رفاهی مجتمع خوابگاهی خواهران دانشگاه همواره یکی از دغدغه های جدی دکتر علی اکبری رییس دانشگاه بوده و برای همین با پی گیری های انجام شده؛ پروژه پردیس خواهران دانشگاه طراحی و اجرا گردید.

پروژه پردیس خوابگاه های خواهران دانشگاه با زیربنای 4 هکتار شامل: اجرای دیوار محوطه از پیش ساخته در حدود 600 متر، دیوار آجری150متری ضلع جنوبی، ساختمان 170 متری نگهبانی و اجری محوطه سازی داخلی و فضاهای ورزشی می باشد.

در فاز اول پروژه اجری دیوار محوطه و ساختمان نگهبانی در دستور کار قرار گرفت که اسکلت  ساختمان نگهبانی به اتمام رسیده و دیوار محوطه حدود 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؛ که پیش بینی می شود در مهرماه به اتمام برسد و بعد عملیات اجرایی محوطه سازی داخلی آغاز می شود.

پيشرفت 40 درصدي پروژه پرديس خوابگاههاي خواهران