پیشرفت 40 درصدی پروژه پردیس خوابگاههای خواهران

پيشرفت 40 درصدي پروژه پرديس خوابگاههاي خواهران

پروژه پرديس خوابگاه هاي خواهران دانشگاه با زيربناي 4 هکتار، حدود 40 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است.

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه؛ کمبود فضاي ورزشي و رفاهي مجتمع خوابگاهي خواهران دانشگاه همواره يکي از دغدغه هاي جدي دکتر علي اکبري رييس دانشگاه بوده و براي همين با پي گيري هاي انجام شده؛ پروژه پرديس خواهران دانشگاه طراحي و اجرا گرديد.

پروژه پرديس خوابگاه هاي خواهران دانشگاه با زيربناي 4 هکتار شامل: اجراي ديوار محوطه از پيش ساخته در حدود 600 متر، ديوار آجري150متري ضلع جنوبي، ساختمان 170 متري نگهباني و اجري محوطه سازي داخلي و فضاهاي ورزشي مي باشد.

در فاز اول پروژه اجري ديوار محوطه و ساختمان نگهباني در دستور کار قرار گرفت که اسکلت  ساختمان نگهباني به اتمام رسيده و ديوار محوطه حدود 95 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است؛ که پيش بيني مي شود در مهرماه به اتمام برسد و بعد عمليات اجرايي محوطه سازي داخلي آغاز مي شود.