برگزاری نهمین نشست مدیران و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه های منطقه 5 کشور

نهمین نشست مدیران و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری  منطقه 5 کشور؛ روز یک شنبه 96/4/11 در دانشگاه کردستان برگزار گردید.

در این نشست ابتدا آقای فتاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه و دبیر روابط عمومی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه 5 کشور در سخنانی ضمن خوشامدگویی به مدیران و کارشناسان حاضر در این نشست از زحمات مدیر روابط عمومی دانشگاه کردستان و همکاران ایشان به عنوان میزبان این نشست تشکر کرد و گفت درمدت 18ماه که دبیری منطقه به اینجانب محول شده است توانسته ایم با برنامه ریزی وتقویم سالیانه 9نشست رادردانشگاه هاوپارک های علم وفناوری منطقه5 برگزارنماییم ودراین نشست ها ،درراستای  تقویت  دانش روابط عمومی همکارانمان ،کارگاه های مهمی برگزار گردیده است که به لطف خدا وبااستقبال خوب همکاران این برنامه ها ادامه خواهدداشت. تا شاهد فعالیت بهتر روابط عمومی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه 5 کشور باشیم .

در ادامه این نشست  آقای دکتر حسینی مدیر حوزه ریاست دانشگاه کردستان در سخنان کوتاهی به اهمیت جایگاه روابط عمومی و لزوم طراحی برنامه های جدید در این حوزه پرداخت و سپس مدیران و کارشناسان حاضر در این نشست به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند و در پایان کارگاه رسانه و روابط عمومی و اثر آن بر توسعه برگزار گردید.

برگزاري نهمين  نشست مديران و کارشناسان روابط عمومي دانشگاه هاي منطقه 5 کشور برگزاري نهمين  نشست مديران و کارشناسان روابط عمومي دانشگاه هاي منطقه 5 کشور