اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علی اکبری: در دانشگاه هیچ کاری، اتفاقی صورت نمی گیرد، بلکه تمام کارها و فعالیت ها با برنامه ریزی و تلاش همکاران اینجانب تحقق می یابد.

دکتر رضازاده: دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه و هیات همراه جهت بازدید از مراکز علمی و دانشگاه های اقلیم کردستان عراق و مذاکره با مسئولین آموزش عالی این اقلیم  راهی سلیمانیه شدند.

دکتر مهدیزاده:  دانشگاه در زمینه تولید علم در  بین 230 دانشگاه و موسسه آموزش عالی  سراسر کشور، دارای جایگاه  سی و ششم است.

دکتر رستمی نیا: برای اولین بار در سال گذشته بیش از یک میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار پژوهشی و مطالعاتی از سازمانها، شرکتها و ادارات استان و خارج استان برای دانشگاه جذب شده است.

مهندس نیک خلق قائم مقام شرکت برق منطقه ای غرب کشور: دکتر علی اکبری  شخصیتی متعهد، متخصص و شجاع است که با درایت  ایشان می توان به توسعه همکاری بیشتر بین دانشگاه و صنعت استان و  خارج استان و از جمله بین دانشگاه ایلام و شرکت نفت منطقه ای غرب کشور امیدوار بود.

پیشرفت 40 درصدی پروژه پردیس خوابگاههای خواهران

پیشرفت 38 درصدی پروژه توسعه دانشکده ادبیات و علوم انسانی