اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علي اکبري: در دانشگاه هيچ کاري، اتفاقي صورت نمي گيرد، بلکه تمام کارها و فعاليت ها با برنامه ريزي و تلاش همکاران اينجانب تحقق مي يابد.

دکتر رضازاده: دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و هيات همراه جهت بازديد از مراکز علمي و دانشگاه هاي اقليم کردستان عراق و مذاکره با مسئولين آموزش عالي اين اقليم  راهي سليمانيه شدند.

دکتر مهديزاده:  دانشگاه در زمينه توليد علم در  بين 230 دانشگاه و موسسه آموزش عالي  سراسر کشور، داراي جايگاه  سي و ششم است.

دکتر رستمي نيا: براي اولين بار در سال گذشته بيش از يک ميليارد و دويست ميليون تومان اعتبار پژوهشي و مطالعاتي از سازمانها، شرکتها و ادارات استان و خارج استان براي دانشگاه جذب شده است.

مهندس نيک خلق قائم مقام شرکت برق منطقه اي غرب کشور: دکتر علي اکبري  شخصيتي متعهد، متخصص و شجاع است که با درايت  ايشان مي توان به توسعه همکاري بيشتر بين دانشگاه و صنعت استان و  خارج استان و از جمله بين دانشگاه ايلام و شرکت نفت منطقه اي غرب کشور اميدوار بود.

پيشرفت 40 درصدي پروژه پرديس خوابگاههاي خواهران

پيشرفت 38 درصدي پروژه توسعه دانشکده ادبيات و علوم انساني