دستاورد سفر دکتر پورکیانی مدیر کل محترم تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه ایلام

دکتر پورکیانی مدیر کل محترم تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روزهای سه شنبه و چهارشنبه  26 و 27 اردیبهشت ماه میهمان دانشگاه ایلام بود و در برنامه هایی شامل: حضور در نشست هیات رئیسه دانشگاه، حضور در نشست شورای تربیت بدنی دانشگاه، حضور در برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ورزشکار و مدال آور دانشگاه و بازدید از طرحهای عمرانی دانشگاه شرکت کرد. دکتر پورکیانی در سخنان خود نکاتی را به شرح ذیل مطرح کردند:

1. اعلام رضایت کامل مقام عالی وزارت علوم و معاونین ایشان از پیشرفت­ها و وضعیت دانشگاه ایلام.
  2. تاکید بر روند توسعه دانشگاه ایلام­ نسبت به پنج سال گذشته با توجه به وجود محدودیت­های مالی؛ که این امر بسیار عالی و مایه خرسندی و مباهات جامعه دانشگاهی کشور است.
  3. تمجید از مدیریت دکتر علی اکبری ریاست دانشگاه.
  4. رضایت از آمار مشارکت دانشجویان دانشگاه در مسابقات ورزشی.
  5. تمجید از کسب رتبه دانشگاه ایلام در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور و تاکید بر برنامه ریزی و اهتمام برای ارتقاء این رتبه در آینده.
  6. ابراز خرسندی از شادابی و نشاط مطلوب دانشجویان دانشگاه.
  7. ابراز خرسندی از توسعه مناسب طرحهای عمرانی دانشگاه.

همچنین در این سفر؛ دکتر پورکیانی با حضور در نشست شورای تربیت بدنی دانشگاه با مصوباتی به شرح ذیل موافقت کرد:

1. احداث یک سالن چند منظوره در دانشگاه که در آینده خیلی نزدیک کلنگ احداث آن بر زمین زده خواهد شد.
  2. ساخت سالن روباز در خوابگاههای خواهران
  3. خرید تجهیزات جدید ورزشی
  4. تجهیز یکی از خوابگاههای دانشجویی به وسایل ورزشی

دکتر پورکیانی در پایان سخنان خود گفت: لازم می­دانم به صورت ویژه از زحمات و اهتمام ویژه دکتر علی اکبری ریاست محترم دانشگاه و همکاران دیگر ایشان و به ویژه آقای دکتر عدالتی معاون دانشجویی دانشگاه و خانم دکتر صالحی پور  مدیر تربیت بدنی  دانشگاه تشکر نمایم.

دستاورد سفر دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از دانشگاه ايلام دستاورد سفر دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از دانشگاه ايلام دستاورد سفر دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از دانشگاه ايلام دستاورد سفر دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از دانشگاه ايلام دستاورد سفر دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از دانشگاه ايلام دستاورد سفر دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از دانشگاه ايلام دستاورد سفر دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از دانشگاه ايلام دستاورد سفر دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از دانشگاه ايلام