دستاورد سفر دکتر پورکیانی مدیر کل محترم تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه ایلام

دستاورد سفر دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از دانشگاه ايلام

دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري روزهاي سه شنبه و چهارشنبه  26 و 27 ارديبهشت ماه ميهمان دانشگاه ايلام بود و در برنامه هايي شامل: حضور در نشست هيات رئيسه دانشگاه، حضور در نشست شوراي تربيت بدني دانشگاه، حضور در برگزاري مراسم تقدير از دانشجويان ورزشکار و مدال آور دانشگاه و بازديد از طرحهاي عمراني دانشگاه شرکت کرد. دکتر پورکياني در سخنان خود نکاتي را به شرح ذيل مطرح کردند:

1. اعلام رضايت کامل مقام عالي وزارت علوم و معاونين ايشان از پيشرفت­ها و وضعيت دانشگاه ايلام.
  2. تاکيد بر روند توسعه دانشگاه ايلام­ نسبت به پنج سال گذشته با توجه به وجود محدوديت­هاي مالي؛ که اين امر بسيار عالي و مايه خرسندي و مباهات جامعه دانشگاهي کشور است.
  3. تمجيد از مديريت دکتر علي اکبري رياست دانشگاه.
  4. رضايت از آمار مشارکت دانشجويان دانشگاه در مسابقات ورزشي.
  5. تمجيد از کسب رتبه دانشگاه ايلام در سيزدهمين المپياد ورزشي دانشجويان کشور و تاکيد بر برنامه ريزي و اهتمام براي ارتقاء اين رتبه در آينده.
  6. ابراز خرسندي از شادابي و نشاط مطلوب دانشجويان دانشگاه.
  7. ابراز خرسندي از توسعه مناسب طرحهاي عمراني دانشگاه.

همچنين در اين سفر؛ دکتر پورکياني با حضور در نشست شوراي تربيت بدني دانشگاه با مصوباتي به شرح ذيل موافقت کرد:

1. احداث يک سالن چند منظوره در دانشگاه که در آينده خيلي نزديک کلنگ احداث آن بر زمين زده خواهد شد.
  2. ساخت سالن روباز در خوابگاههاي خواهران
  3. خريد تجهيزات جديد ورزشي
  4. تجهيز يکي از خوابگاههاي دانشجويي به وسايل ورزشي

دکتر پورکياني در پايان سخنان خود گفت: لازم مي­دانم به صورت ويژه از زحمات و اهتمام ويژه دکتر علي اکبري رياست محترم دانشگاه و همکاران ديگر ايشان و به ويژه آقاي دکتر عدالتي معاون دانشجويي دانشگاه و خانم دکتر صالحي پور  مدير تربيت بدني  دانشگاه تشکر نمايم.