تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه ایلام و اداره محیط زیست

در راستای همکاری های علمی و پژوهشی،تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه ایلام و اداره کل محیط زیست امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور توسعه پژوهش های کاربردی و در راستای حفظ محیط زیست، تفاهم نامه همکاری های علمی ،پژوهشی و فناوری فی ما بین دانشگاه ایلام و اداره کل حفاظت محیط زیست استان ایلام منعقد شد.

اجرای پژوهش های تحقیقاتی و پژوهشی مورد نیاز در حوزه محیط زیست، ایجاد بانک های اطلاعاتی از محققان و متخصصان فعال دانشگاهی در اجرای طرح های تحقیقاتی، انجام بازدید های علمی متقابل، اجرای سمینارها، کارگاه ها و دوره های مختلف، استفاده از کارگاه های آموزشی  اداره کل برای دانشجویان، از جمله اهداف دنبال شده در این تفاهم نامه است.