تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه ایلام و اداره محیط زیست

تفاهم نامه همکاري بين دانشگاه ايلام و اداره محيط زيست

در راستاي همکاري هاي علمي و پژوهشي،تفاهم نامه همکاري بين دانشگاه ايلام و اداره کل محيط زيست امضاء شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، به منظور توسعه پژوهش هاي کاربردي و در راستاي حفظ محيط زيست، تفاهم نامه همکاري هاي علمي ،پژوهشي و فناوري في ما بين دانشگاه ايلام و اداره کل حفاظت محيط زيست استان ايلام منعقد شد.

اجراي پژوهش هاي تحقيقاتي و پژوهشي مورد نياز در حوزه محيط زيست، ايجاد بانک هاي اطلاعاتي از محققان و متخصصان فعال دانشگاهي در اجراي طرح هاي تحقيقاتي، انجام بازديد هاي علمي متقابل، اجراي سمينارها، کارگاه ها و دوره هاي مختلف، استفاده از کارگاه هاي آموزشي  اداره کل براي دانشجويان، از جمله اهداف دنبال شده در اين تفاهم نامه است.