با حضور وزیر علوم آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه‌های توسعه دانشگاه ایلام برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، با حضور دکترفرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مهندس مروارید استاندار ایلام، مهندس خوش خبر، فرماندار ایلام، مهندس کاظم زاده نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولان دانشگاهی استان آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه‌های توسعه دانشگاه ایلام برگزار شد.

در این آیین آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال شامل سکوبندی، تجهیز و تکمیل تأسیسات این مجموعه در قالب 20 آزمایشگاه پژوهشی، آزمایشگاه‌های دانشکده نفت و گازاهدایی وزارت نفت ( آنالیز مغزه، خصوصیات سیال و  ازدیاد برداشت ) افتتاح و  عملیات احداث دانشکده علوم پایه با اعتبار 85 میلیارد ریالی کلنگ زنی و از مراحل ساخت دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام بازدید بعمل آمد.

آیین بهره برداری از مجتمع آزمایشگاه‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه ایلام

افتتاح آزمایشگاه‌های دانشکده نفت و گازاهدایی وزارت نفت ( آنالیز مغزه، خصوصیات سیال و  ازدیاد برداشت )

آغازعملیات احداث دانشکده علوم پایه

بازدید از مراحل ساخت دانشکده کشاورزی دانشگاه

دانشکده کشاورزی در زمینی به مساحت 6 هزار و 140 متر مربع ساخته می شود و هم اکنون از پیشرفت فیزیکی 95 درصدی برخوردار است.
دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام در سه طبقه دارای پنج آزمایشگاه و 19 کلاس درس است و 32 اتاق اداری داردکه

40 میلیارد ریال تاکنون برای احداث این مرکز هزینه شده.