با حضور وزیر علوم آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه‌های توسعه دانشگاه ایلام برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، با حضور دکترفرهادي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، مهندس مرواريد استاندار ايلام، مهندس خوش خبر، فرماندار ايلام، مهندس کاظم زاده نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي و مسئولان دانشگاهي استان آيين افتتاح و بهره برداري از پروژه‌هاي توسعه دانشگاه ايلام برگزار شد.

در اين آيين آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام با اعتباري بالغ بر 50 ميليارد ريال شامل سکوبندي، تجهيز و تکميل تأسيسات اين مجموعه در قالب 20 آزمايشگاه پژوهشي، آزمايشگاه‌هاي دانشکده نفت و گازاهدايي وزارت نفت ( آناليز مغزه، خصوصيات سيال و  ازدياد برداشت ) افتتاح و  عمليات احداث دانشکده علوم پايه با اعتبار 85 ميليارد ريالي کلنگ زني و از مراحل ساخت دانشکده کشاورزي دانشگاه ايلام بازديد بعمل آمد.

آيين بهره برداري از مجتمع آزمايشگاه‌هاي علمي و تحقيقاتي دانشگاه ايلام

افتتاح آزمايشگاه‌هاي دانشکده نفت و گازاهدايي وزارت نفت ( آناليز مغزه، خصوصيات سيال و  ازدياد برداشت )

آغازعمليات احداث دانشکده علوم پايه

بازديد از مراحل ساخت دانشکده کشاورزي دانشگاه

دانشکده کشاورزي در زميني به مساحت 6 هزار و 140 متر مربع ساخته مي شود و هم اکنون از پيشرفت فيزيکي 95 درصدي برخوردار است.
دانشکده کشاورزي دانشگاه ايلام در سه طبقه داراي پنج آزمايشگاه و 19 کلاس درس است و 32 اتاق اداري داردکه

40 ميليارد ريال تاکنون براي احداث اين مرکز هزينه شده.