سومین نشست اتحادیه علمی دانشجویی علوم اجتماعی سراسر کشور در دانشگاه ایلام برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، سومین نشست اتحادیه علمی دانشجویی علوم اجتماعی سراسر کشور با همکاری دفتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی و انجمن علمی علوم اجتماعی داشگاه  با حضور دکتر علی‌اکبری، رئیس دانشگاه، دکتر سیامک زند رضوی مدیر دفتر امورشهرستان‌های انجمن جامعه‌شناسی ایران و عضو هیئت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه کرمان، در دانشگاه ایلام برگزار شد.

دکتر یارمحمد قاسمی مدیر گروه علوم اجتماعی و مدیر دفتر دانشگاه انجمن جامعه شناسی در دانشگاه ایلام ضمن عرض خیر مقدم برنامه سومین نشست اتحادیه علمی دانشجویی علوم اجتماعی سراسر کشور را تشریح کرد.

دکتر محمد علی اکبری، دانشگاه ایلام ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین مباحثی در خصوص اهمیت رشته‌های علوم انسانی و ضرورت گسترش آن ها و گرانیگاه شدن دانشگاه ایلام در مباحث توسعه ی استان سخنانی ایراد نمودند.

دکتر سیامک زند رضوی مدیر دفتر امورشهرستان‌های انجمن جامعه‌شناسی ایران و عضو هیئت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه کرمان بحثی تحت عنوان «تحول در دستگاه اداری دولت از طریق توسعه اجتماع محور» ارائه نمودند.

دکتر بهاره آروین، عضو هیأت علمی جامعه‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس و مدیر گروه روش تحقیق انجمن جامعه‌شناسی ایران در ادامه ی برنامه با برگزاری کارگاه روش تحقیق، مباحث ارزنده ای برای دانشجویان علاقمند ارائه نمودند. در فاصله برگزاری کارگاه، دکتر سیامک زند رضوی ، ضمن افتتاح دفتر انجمن جامعه شناسی، جلسه ای با اعضا دفتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی ایران در دانشگاه ایلام در محل دفتر انجمن برگزار نمودند.  دکتر زند رضوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره  دکتر محمد عبداللهی، انجمن جامعه شناسی ایلام را یکی از قدیمی ترین انجمن های کشور اعلام نمودند. در این جلسه، دکتر قاسمی ضمن تشکر از تلاش ها ی دکتر علی موسی نژاد - مدیر سابق انجمن – گزارشی در خصوص فعالیت های انجمن جامعه شناسی در دوره ی جدید ارائه نمودند. در ادامه، اعضای انجمن به ذکر دیدگاهها و پیشنهادهای خود پرداختند. دکتر سیامک زند رضوی نیز گزارشی از برنامه های انجمن مرکز ارائه نموده و به سئوالات حاضرین در جلسه پاسخ گفتند.

این نشت با سخنرانی دکتر مهرعلیزاده، مدیر کل اموراجتماعی استانداری ایلام تحت عنوان «تبیین وضعیت اجتماعی با تاکید بر آسیب‌های اجتماعی استان» ادامه یافت.

بهروز سپیدنامه، عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام و عضو دفتر دانشگاهی انجمن، مبحثی با عنوان «کژ فهمی های روش و اقدام در بررسی آسیب های اجتماعی استان ایلام» ارائه کردند.

دکتر صدیقه ی پیری، استاد مدعو دانشگاه ایلام و عضو دفتر دانشگاهی انجمن، سخنران دیگر نشست بودند که حول محور « گفتمان توسعه و نسبت آن با تداوم فقر در ایلام» مباحثی را مطرح نمودند.

دکترفهد کمالوند، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مصرف مواد مخدر استان ایلام ، بحثی با عنوان « مشارکت سیاسی در استان ایلام با نگاه به قبیله‌گرایی و خرید و فروش رای» ارائه کردو افزود: کنش سیاسی در فضای قومی و قبیله‌ای: شکست سیاست تحزب عنوان مبحثی بود که دکتر علی ایار، استاد مدعو دانشگاه فرهنگیان استان ایلام عرضه داشتند. آخرین سخنران نشست، دکتر یارمحمد قاسمی بود که بحث « ایلام؛ از نمادیسم تا تجربه‌ی مدرنیته» را برای حاضرین در جلسه مطرح ساختند.

در پایان نشست، آقای محمد حسین حیدری، دبیر اتحادیه علمی دانشجویان علوم اجتماعی سراسر کشور، ضمن ابراز خرسندی از کیفیت برگزاری نشست از زحمت تمامی دست اندرکاران خصوصاً خانم زینب کریمی اصل، عضو اصلی اتحادیه و دبیر انجمن علمی علوم اجتماعی دانشگاه ایلام تقدیر و تشکر به عمل آوردند. پایان بخش برنامه، اهداء لوح سپاس به سخنران علمی نشست بود.

نکته ی قابل توجه نشست، حضور دانشجویان و مشارکت آنان در مباحث ارائه شده از سوی سخنرانان از طریق سئوال و بحث حضوری بود. حمایت ریاست محترم دانشگاه ایلام از رشته ی علوم اجتماعی و حضور عالی ترین دستگاه اجرایی استان (استانداری) در نشست موجبات تحسین مهمانان جلسه را فراهم ساخت.