سومین نشست اتحادیه علمی دانشجویی علوم اجتماعی سراسر کشور در دانشگاه ایلام برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، سومين نشست اتحاديه علمي دانشجويي علوم اجتماعي سراسر کشور با همکاري دفتر دانشگاهي انجمن جامعه شناسي و انجمن علمي علوم اجتماعي داشگاه  با حضور دکتر علي‌اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر سيامک زند رضوي مدير دفتر امورشهرستان‌هاي انجمن جامعه‌شناسي ايران و عضو هيئت علمي گروه علوم اجتماعي دانشگاه کرمان، در دانشگاه ايلام برگزار شد.

دکتر يارمحمد قاسمي مدير گروه علوم اجتماعي و مدير دفتر دانشگاه انجمن جامعه شناسي در دانشگاه ايلام ضمن عرض خير مقدم برنامه سومين نشست اتحاديه علمي دانشجويي علوم اجتماعي سراسر کشور را تشريح کرد.

دکتر محمد علي اکبري، دانشگاه ايلام ضمن عرض خير مقدم به حاضرين مباحثي در خصوص اهميت رشته‌هاي علوم انساني و ضرورت گسترش آن ها و گرانيگاه شدن دانشگاه ايلام در مباحث توسعه ي استان سخناني ايراد نمودند.

دکتر سيامک زند رضوي مدير دفتر امورشهرستان‌هاي انجمن جامعه‌شناسي ايران و عضو هيئت علمي گروه علوم اجتماعي دانشگاه کرمان بحثي تحت عنوان «تحول در دستگاه اداري دولت از طريق توسعه اجتماع محور» ارائه نمودند.

دکتر بهاره آروين، عضو هيأت علمي جامعه‌شناسي دانشگاه تربيت مدرس و مدير گروه روش تحقيق انجمن جامعه‌شناسي ايران در ادامه ي برنامه با برگزاري کارگاه روش تحقيق، مباحث ارزنده اي براي دانشجويان علاقمند ارائه نمودند. در فاصله برگزاري کارگاه، دکتر سيامک زند رضوي ، ضمن افتتاح دفتر انجمن جامعه شناسي، جلسه اي با اعضا دفتر دانشگاهي انجمن جامعه شناسي ايران در دانشگاه ايلام در محل دفتر انجمن برگزار نمودند.  دکتر زند رضوي ضمن گراميداشت ياد و خاطره  دکتر محمد عبداللهي، انجمن جامعه شناسي ايلام را يکي از قديمي ترين انجمن هاي کشور اعلام نمودند. در اين جلسه، دکتر قاسمي ضمن تشکر از تلاش ها ي دکتر علي موسي نژاد - مدير سابق انجمن – گزارشي در خصوص فعاليت هاي انجمن جامعه شناسي در دوره ي جديد ارائه نمودند. در ادامه، اعضاي انجمن به ذکر ديدگاهها و پيشنهادهاي خود پرداختند. دکتر سيامک زند رضوي نيز گزارشي از برنامه هاي انجمن مرکز ارائه نموده و به سئوالات حاضرين در جلسه پاسخ گفتند.

اين نشت با سخنراني دکتر مهرعليزاده، مدير کل اموراجتماعي استانداري ايلام تحت عنوان «تبيين وضعيت اجتماعي با تاکيد بر آسيب‌هاي اجتماعي استان» ادامه يافت.

بهروز سپيدنامه، عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام و عضو دفتر دانشگاهي انجمن، مبحثي با عنوان «کژ فهمي هاي روش و اقدام در بررسي آسيب هاي اجتماعي استان ايلام» ارائه کردند.

دکتر صديقه ي پيري، استاد مدعو دانشگاه ايلام و عضو دفتر دانشگاهي انجمن، سخنران ديگر نشست بودند که حول محور « گفتمان توسعه و نسبت آن با تداوم فقر در ايلام» مباحثي را مطرح نمودند.

دکترفهد کمالوند، دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مصرف مواد مخدر استان ايلام ، بحثي با عنوان « مشارکت سياسي در استان ايلام با نگاه به قبيله‌گرايي و خريد و فروش راي» ارائه کردو افزود: کنش سياسي در فضاي قومي و قبيله‌اي: شکست سياست تحزب عنوان مبحثي بود که دکتر علي ايار، استاد مدعو دانشگاه فرهنگيان استان ايلام عرضه داشتند. آخرين سخنران نشست، دکتر يارمحمد قاسمي بود که بحث « ايلام؛ از نماديسم تا تجربه‌ي مدرنيته» را براي حاضرين در جلسه مطرح ساختند.

در پايان نشست، آقاي محمد حسين حيدري، دبير اتحاديه علمي دانشجويان علوم اجتماعي سراسر کشور، ضمن ابراز خرسندي از کيفيت برگزاري نشست از زحمت تمامي دست اندرکاران خصوصاً خانم زينب کريمي اصل، عضو اصلي اتحاديه و دبير انجمن علمي علوم اجتماعي دانشگاه ايلام تقدير و تشکر به عمل آوردند. پايان بخش برنامه، اهداء لوح سپاس به سخنران علمي نشست بود.

نکته ي قابل توجه نشست، حضور دانشجويان و مشارکت آنان در مباحث ارائه شده از سوي سخنرانان از طريق سئوال و بحث حضوري بود. حمايت رياست محترم دانشگاه ايلام از رشته ي علوم اجتماعي و حضور عالي ترين دستگاه اجرايي استان (استانداري) در نشست موجبات تحسين مهمانان جلسه را فراهم ساخت.