آئین افتتاح دومین استارت آپ ویکند استان ایلام برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، آئین افتتاحیه دومین استارت آپ ویکند استان ایلام در حوزه گردشگری و صنایع دستی  با حضور رئیس دانشگاه ایلام، استاندار ایلام، فرماندار ایلام  اعضاء هیئت علمی، دانشجویان و شرکت کنندگان دانشگاه ایلام فعالیت خود را آغاز کرد.
 دکتر محمد علی اکبری، رئیس دانشگاه ایلام با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد، اظهار داشت: این دومین استارت آپ استان ایلام است که با همکاری نهادهای مختلف، در حوزه گردشگری و صنایع دستی برگزار می شود و استارت آپ اول در حوزه فناوری اطلاعات بود.
دکتر علی اکبری افزود: دانشگاه ایلام، با برگزاری رویدادهای شتاب در پی تغییر رویکرد در زمینه اشتغالزایی، و ایجاد کسب و کار برای فارغ التحصیلان دانشگاهی است.
رئیس دانشگاه ایلام، با بیان اینکه تلاش برای ورود فارغ التحصیلان به بازار کار از مإموریت های اصلی دانشگاه است، تصریح کرد: امروزه سعی شده است، دانشگاه از محدود شدن به کلاس های درس فاصله گرفته و نیروهایی تربیت کند که نبض بازار کار را در دست بگیرند.
دکتر علی اکبری اظهار داشت: با حمایت مدیریت اجرایی استان، توانستیم تجربه خوبی در برگزاری استارت آپ ها کسب کرده، و با باور خلاقیت و نوآوری و وجود ایده ها درجامعه دانشگاهی دریچه ای نو به حوزه کسب و کار ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه با برگزاری استارت آپ های بعدی در حوزه کشاورزی وگیاهان دارویی و بهداشت و سلامت خواهان استفاده از مزیت های نسبی این حوزه ها هستیم، افزود: دانشگاه ایلام برای قرار گرفن در مسیر توسعه و بالندگی استان پیوند عمیق خود با صنعت را محکم حفظ خواهد کرد.

مهندس محمدرضا مروارید،استاندار ایلام اظهار کرد: گردش مالی صنعت توریسم در جهان به 2 هزار و 200 میلیارد دلار می رسد ولی سهم کشورمان از این مبلغ هنگفت، بسیار ناچیز است.
وی افزود: ایران اسلامی بر اساس ارزیابی های صورت گرفته در زمینه دارا بودن زیبایی های طبیعی و داشتن مواهب خدادادی و همچنین بناهای تاریخی از شرایط ممتازی برخوردار است ولی  بهره برداری ما از این ظرفیت ها صفر بوده است.
استاندار ایلام یادآور شد: استان ایلام بدلیل داشتن طبیعت چهار فصل و قرار گرفتن در مسیر تردد زائران عتبات عالیات از شرایط خوبی بهره مند است که در صورت سرمایه گذاری ضمن اشتغالزایی می تواند درآمدهای سرشاری از راه گردشگری نصیب استان کند.
مهندس مروارید با اشاره به آماربالای تردد زمینی مرز مهران به نسبت کل کشور تصریح کرد: طبیعت بکر استان و جاذبه های گردشگری آن هر بیینده ای راا مجذوب خود می سازد.
وی به تمایل استانداران استان های عراق برای حضور در ایلام اشاره کرد و گفت: استاندار بابل عراق آمادگی خود را برای گذراندن تعطیلات در استان ایلام نشان دادند.