آئین افتتاح دومین استارت آپ ویکند استان ایلام برگزار شد

آئين افتتاح دومين استارت آپ ويکند استان ايلام برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، آئين افتتاحيه دومين استارت آپ ويکند استان ايلام در حوزه گردشگري و صنايع دستي  با حضور رئيس دانشگاه ايلام، استاندار ايلام، فرماندار ايلام  اعضاء هيئت علمي، دانشجويان و شرکت کنندگان دانشگاه ايلام فعاليت خود را آغاز کرد.
 دکتر محمد علي اکبري، رئيس دانشگاه ايلام با اشاره به اهميت برگزاري اين رويداد، اظهار داشت: اين دومين استارت آپ استان ايلام است که با همکاري نهادهاي مختلف، در حوزه گردشگري و صنايع دستي برگزار مي شود و استارت آپ اول در حوزه فناوري اطلاعات بود.
دکتر علي اکبري افزود: دانشگاه ايلام، با برگزاري رويدادهاي شتاب در پي تغيير رويکرد در زمينه اشتغالزايي، و ايجاد کسب و کار براي فارغ التحصيلان دانشگاهي است.
رئيس دانشگاه ايلام، با بيان اينکه تلاش براي ورود فارغ التحصيلان به بازار کار از مإموريت هاي اصلي دانشگاه است، تصريح کرد: امروزه سعي شده است، دانشگاه از محدود شدن به کلاس هاي درس فاصله گرفته و نيروهايي تربيت کند که نبض بازار کار را در دست بگيرند.
دکتر علي اکبري اظهار داشت: با حمايت مديريت اجرايي استان، توانستيم تجربه خوبي در برگزاري استارت آپ ها کسب کرده، و با باور خلاقيت و نوآوري و وجود ايده ها درجامعه دانشگاهي دريچه اي نو به حوزه کسب و کار ايجاد کنيم.
وي با بيان اينکه با برگزاري استارت آپ هاي بعدي در حوزه کشاورزي وگياهان دارويي و بهداشت و سلامت خواهان استفاده از مزيت هاي نسبي اين حوزه ها هستيم، افزود: دانشگاه ايلام براي قرار گرفن در مسير توسعه و بالندگي استان پيوند عميق خود با صنعت را محکم حفظ خواهد کرد.

مهندس محمدرضا مرواريد،استاندار ايلام اظهار کرد: گردش مالي صنعت توريسم در جهان به 2 هزار و 200 ميليارد دلار مي رسد ولي سهم کشورمان از اين مبلغ هنگفت، بسيار ناچيز است.
وي افزود: ايران اسلامي بر اساس ارزيابي هاي صورت گرفته در زمينه دارا بودن زيبايي هاي طبيعي و داشتن مواهب خدادادي و همچنين بناهاي تاريخي از شرايط ممتازي برخوردار است ولي  بهره برداري ما از اين ظرفيت ها صفر بوده است.
استاندار ايلام يادآور شد: استان ايلام بدليل داشتن طبيعت چهار فصل و قرار گرفتن در مسير تردد زائران عتبات عاليات از شرايط خوبي بهره مند است که در صورت سرمايه گذاري ضمن اشتغالزايي مي تواند درآمدهاي سرشاري از راه گردشگري نصيب استان کند.
مهندس مرواريد با اشاره به آماربالاي تردد زميني مرز مهران به نسبت کل کشور تصريح کرد: طبيعت بکر استان و جاذبه هاي گردشگري آن هر بيينده اي راا مجذوب خود مي سازد.
وي به تمايل استانداران استان هاي عراق براي حضور در ايلام اشاره کرد و گفت: استاندار بابل عراق آمادگي خود را براي گذراندن تعطيلات در استان ايلام نشان دادند.