انتصاب و تمدید احکام مدیریتی در دانشگاه

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، دکتر محمد علی‌اکبری در احکام جداگانه‌ای مهندس ابراهیم ولدی را به عنوان مشاور رییس و سرپرست امور عمران، بهسازی و نوسازی دانشگاه، مهندس مهدی ملکی را به عنوان معاون سرپرست اداره امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه، دکتر مجتبی کرمی، عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی را به عنوان رئیس دانشکده فنی مهندسی منصوب و خانم دکتر مژگان صالحی پور، عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی را به مدت دو سال دیگر به عنوان مدیر اداره تربیت بدنی منصوب نمود.

روابط عمومی دانشگاه برای این عزیزان آرزوی موفقیت می نماید.

در حکم دکتر علی‌‍اکبری به دکتر ولدی آمده است.

برادر گرامی جناب آقای مهندس ابراهیم ولدی

سلام علیکم

با احترام، نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ سمت­‌های آموزشی و پژوهشی به عنوان «مشاور رییس و سرپرست امور عمران، بهسازی و نوسازی دانشگاه» منصوب می ­شوید. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفی خدمات فنی این حوزه موفق باشید و همّت خویش را با توجه و تأکید بر «جهتگیری‌ها و سیاست‌های کلی» ابلاغی  به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی به کار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

در حکم رئیس دانشگاه خطاب به خانم دکتر صالحی پور آمده است.

سرکار خانم دکتر مژگان صالحی پور
عضو محترم هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی
سلام علیکم

با احترام، به استناد بند «ب» ماده «8» آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، و با توجه به شایستگی و تجارب سرکار عالی، به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی و سِمَت مدیریت گروه تربیت بدنی، حکم شـما به عنوان «مدیر اداره تربیت بدنی» دانشگاه از تاریخ 94/11/27 به مدت دو سـال تمدید می گردد. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفی خدمات این اداره بکوشید و همّت خویش را با توجه و تأکید بر «جهتگیری‌ها و سیاست‌های کلیِ» ابلاغی به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیریداز درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

در حکم دکتر علی‌‍اکبری به دکتر کرمی آمده است

برادر گرامی جناب آقای دکتر مجتبی کرمی

عضو محترم هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی از تاریخ 27/11/94 به مدت دو سال به عنوان «رئیس دانشکده فنی مهندسی» دانشگاه منصوب می­‌شویدامید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در اجرای برنام? عملیاتی دانشکده کامیاب باشید و همّت خویش را با توجه و تأکید بر «جهتگیری‌ها و سیاست‌های کلیِ» ابلاغی برای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی به کار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم

در حکم رئیس دانشگاه خطاب به مهندس مهدی ملکی آمده است.

برادر ارجمند، جناب آقای مهندس مهدی ملکی
کارشناس محترم دانشگاه
سلام علیکم

با احترام، نظر به تجارب ارزنده و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم، دو سال به عنوان «معاون سرپرست اداره امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه»  منصوب می شوید. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم این اداره در ارتقاء سطح کیفی خدمات این حوزه موفق باشید و همّت خویش را با توجه و تأکید بر «جهتگیری‌ها و سیاست‌های کلیِ» ابلاغی به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی به کار گیریداز درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

انتصاب و تمديد احکام مديريتي در دانشگاه