انتصاب و تمدید احکام مدیریتی در دانشگاه

انتصاب و تمديد احکام مديريتي در دانشگاه

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، دکتر محمد علي‌اکبري در احکام جداگانه‌اي مهندس ابراهيم ولدي را به عنوان مشاور رييس و سرپرست امور عمران، بهسازي و نوسازي دانشگاه، مهندس مهدي ملکي را به عنوان معاون سرپرست اداره امور فني و نظارت بر طرح‌هاي عمراني دانشگاه، دکتر مجتبي کرمي، عضو هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي را به عنوان رئيس دانشکده فني مهندسي منصوب و خانم دکتر مژگان صالحي پور، عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني را به مدت دو سال ديگر به عنوان مدير اداره تربيت بدني منصوب نمود.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت مي نمايد.

در حکم دکتر علي‌‍اکبري به دکتر ولدي آمده است.

برادر گرامي جناب آقاي مهندس ابراهيم ولدي

سلام عليکم

با احترام، نظر به مراتب تعهد و شايستگي جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ سمت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «مشاور رييس و سرپرست امور عمران، بهسازي و نوسازي دانشگاه» منصوب مي ­شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات فني اين حوزه موفق باشيد و همّت خويش را با توجه و تأکيد بر «جهتگيري‌ها و سياست‌هاي کلي» ابلاغي  به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني به کار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

در حکم رئيس دانشگاه خطاب به خانم دکتر صالحي پور آمده است.

سرکار خانم دکتر مژگان صالحي پور
عضو محترم هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني
سلام عليکم

با احترام، به استناد بند «ب» ماده «8» آيين‌نامه جامع مديريت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري، و با توجه به شايستگي و تجارب سرکار عالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي و سِمَت مديريت گروه تربيت بدني، حکم شـما به عنوان «مدير اداره تربيت بدني» دانشگاه از تاريخ 94/11/27 به مدت دو سـال تمديد مي گردد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات اين اداره بکوشيد و همّت خويش را با توجه و تأکيد بر «جهتگيري‌ها و سياست‌هاي کليِ» ابلاغي به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريداز درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

در حکم دکتر علي‌‍اکبري به دکتر کرمي آمده است

برادر گرامي جناب آقاي دکتر مجتبي کرمي

عضو محترم هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي از تاريخ 27/11/94 به مدت دو سال به عنوان «رئيس دانشکده فني مهندسي» دانشگاه منصوب مي­‌شويداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در اجراي برنام? عملياتي دانشکده کامياب باشيد و همّت خويش را با توجه و تأکيد بر «جهتگيري‌ها و سياست‌هاي کليِ» ابلاغي براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني به کار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم

در حکم رئيس دانشگاه خطاب به مهندس مهدي ملکي آمده است.

برادر ارجمند، جناب آقاي مهندس مهدي ملکي
کارشناس محترم دانشگاه
سلام عليکم

با احترام، نظر به تجارب ارزنده و شايستگي جنابعالي، به موجب اين حکم، دو سال به عنوان «معاون سرپرست اداره امور فني و نظارت بر طرح‌هاي عمراني دانشگاه»  منصوب مي شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم اين اداره در ارتقاء سطح کيفي خدمات اين حوزه موفق باشيد و همّت خويش را با توجه و تأکيد بر «جهتگيري‌ها و سياست‌هاي کليِ» ابلاغي به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني به کار گيريداز درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.