صعود تیم والیبال دانشگاه به مرحله نیمه نهایی مسابقات گرامیداشت دهه فجر.

به گزارش خبرنگار روابط عموم، مسابقات والیبال ادارات استان به مناسبت گرامیداشت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با شرکت ده تیم به میزبانی نیرو انتظامی استان در حال برگزاری است.
تیم والیبال  دانشگاه با تیم های ادارات برق، پالایش گاز، نیروی انتظامی و تامین اجتماعی همگروه بود که در پایان دور گروهی با اقتدار  با کسب چهار پیروزی بعنوان سرگروه به نیمه نهایی صعود کرد.
 شایان ذکر است بازیکنان تیم والیبال دانشگاه را  آقایان جهانبخش خورانی. غفار صالحی. جمال جعفری. قدرت شکوهنده. اصغر ملکی. عبدالسلام حاجی زاده. بهرام قنبری. یاسر سلیمانی، طاهر شکروندی. فرزاد امیدی. شمس اله رحیمی. علیرضا خبازی.حسین محمدی دهبالایی تشکیل می دهند.
روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی برای تیم والیبال در مرحله بعدی مسابقات آرزوی موفقیت می نماید.

صعود تيم واليبال دانشگاه به مرحله نيمه نهايي مسابقات گراميداشت دهه فجر.