صعود تیم والیبال دانشگاه به مرحله نیمه نهایی مسابقات گرامیداشت دهه فجر.

صعود تيم واليبال دانشگاه به مرحله نيمه نهايي مسابقات گراميداشت دهه فجر.

به گزارش خبرنگار روابط عموم، مسابقات واليبال ادارات استان به مناسبت گراميداشت پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي با شرکت ده تيم به ميزباني نيرو انتظامي استان در حال برگزاري است.
تيم واليبال  دانشگاه با تيم هاي ادارات برق، پالايش گاز، نيروي انتظامي و تامين اجتماعي همگروه بود که در پايان دور گروهي با اقتدار  با کسب چهار پيروزي بعنوان سرگروه به نيمه نهايي صعود کرد.
 شايان ذکر است بازيکنان تيم واليبال دانشگاه را  آقايان جهانبخش خوراني. غفار صالحي. جمال جعفري. قدرت شکوهنده. اصغر ملکي. عبدالسلام حاجي زاده. بهرام قنبري. ياسر سليماني، طاهر شکروندي. فرزاد اميدي. شمس اله رحيمي. عليرضا خبازي.حسين محمدي دهبالايي تشکيل مي دهند.
روابط عمومي دانشگاه ضمن تبريک به جامعه دانشگاهي براي تيم واليبال در مرحله بعدي مسابقات آرزوي موفقيت مي نمايد.