تجدید میثاق دانشگاهیان ایلام با آرمان های انقلاب اسلامی در اولین روز از دهه فجر

دهه فجر ،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه ای تعیین کننده و بی مانند  بشمارمیرود. تا قبل از انقلاب اسلامی،‌ در ایران نظام اسلامی وجودنداشت و رابطه پادشاهان با مردم رابطه ی «غالب و مغلوب» و« سلطان و رعیت » بود وپادشاهان احساس می‌کردند که فاتحینی هستند که بر مردم غلبه یافته اند و حضرت امام رضوان الله تعالی علیه این سلسله معیوب را قطع کردند و نقطه ی عطفی در تاریخ ایران بوجودآوردند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت آغاز سی و هشتمین بهار انقلاب اسلامی دانشگاهیان استان ایلام در آیین عطر افشانی و غبارروبی گلزار شهداء گمنام، فردا 12 بهمن ساعت 11:30 با آرمان های انقلاب اسلامی در اولین روز از دهه فجر در گلزار شهداء گمنام دانشگاه ایلام تجدید میثاق خواهند کرد.

به همین منظور  از دانشگاهیان استان، همکاران و دانشجویان عزیز جهت شرکت در این مراسم دعوت بعمل می‌آید.

تجديد ميثاق دانشگاهيان ايلام با آرمان هاي انقلاب اسلامي در اولين روز از دهه فجر