تجدید میثاق دانشگاهیان ایلام با آرمان های انقلاب اسلامی در اولین روز از دهه فجر

تجديد ميثاق دانشگاهيان ايلام با آرمان هاي انقلاب اسلامي در اولين روز از دهه فجر

دهه فجر ،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهاي اسلامي، مقطع رهايي ملت ايران و بخشي از تاريخ ماست که گذشته را از آينده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدي دوباره يافت و اين دهه در تاريخ ايران نقطه اي تعيين کننده و بي مانند  بشمارميرود. تا قبل از انقلاب اسلامي،‌ در ايران نظام اسلامي وجودنداشت و رابطه پادشاهان با مردم رابطه ي «غالب و مغلوب» و« سلطان و رعيت » بود وپادشاهان احساس مي‌کردند که فاتحيني هستند که بر مردم غلبه يافته اند و حضرت امام رضوان الله تعالي عليه اين سلسله معيوب را قطع کردند و نقطه ي عطفي در تاريخ ايران بوجودآوردند .

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، به مناسبت آغاز سي و هشتمين بهار انقلاب اسلامي دانشگاهيان استان ايلام در آيين عطر افشاني و غبارروبي گلزار شهداء گمنام، فردا 12 بهمن ساعت 11:30 با آرمان هاي انقلاب اسلامي در اولين روز از دهه فجر در گلزار شهداء گمنام دانشگاه ايلام تجديد ميثاق خواهند کرد.

به همين منظور  از دانشگاهيان استان، همکاران و دانشجويان عزيز جهت شرکت در اين مراسم دعوت بعمل مي‌آيد.