تآلیف 3 کتاب علمی آموزشی در دانشگاه

دکتر شمس‌الدین رضایی، عضو هیأت علمی گروه تربیت بدنی دانشگاه در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی از تألیف 3 کتاب علمی آموزشی در حوزه ورزش در سال جاری خبر داد.

دکتر رضایی موفق شد در سال 1395 سه کتاب علمی آموزشی با عنوان‌های اقتصاد ورزش، اوقات فراغت و گردشگری، رسانه و ورزش بانوان و آمار کاربردی در علوم انسانی و تربیت بدنی را تألیف و در اختیار علاقمندان قرار دهد .

عضو هیأت علمی دانشگاه افزود: کتاب آمار کاربردی در علوم انسانی و تربیت بدنی دارای 7 فصل است که مباحث کابردی آمار در رشته‌های علوم انسانی را مورد بحث قرار می دهد و با تیراژ 1000جلد در انتشارات نقش و نگار به چاپ رسیده، کتاب رسانه و ورزش بانوان به موضوع چالش ورزش بانوان در تقابل با رسانه‌های جمعی در 5 فصل می‌پردازد و با شمارگان 1000 جلد در انتشارات اندیشگان به چاپ رسیده و همچنین کتاب اقتصاد ورزش اوقات فراغت و گردشگری در 12 فصل مباحث کلیدی اقتصاد در سازمان‌های ورزشی را بررسی می کند  که در انتشارات دانشگاه ایلام با شمارگان 1000 جلد به چاپ رسیده است.

تآليف 3 کتاب علمي آموزشي در دانشگاه