تآلیف 3 کتاب علمی آموزشی در دانشگاه

تآليف 3 کتاب علمي آموزشي در دانشگاه

دکتر شمس‌الدين رضايي، عضو هيأت علمي گروه تربيت بدني دانشگاه در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي از تأليف 3 کتاب علمي آموزشي در حوزه ورزش در سال جاري خبر داد.

دکتر رضايي موفق شد در سال 1395 سه کتاب علمي آموزشي با عنوان‌هاي اقتصاد ورزش، اوقات فراغت و گردشگري، رسانه و ورزش بانوان و آمار کاربردي در علوم انساني و تربيت بدني را تأليف و در اختيار علاقمندان قرار دهد .

عضو هيأت علمي دانشگاه افزود: کتاب آمار کاربردي در علوم انساني و تربيت بدني داراي 7 فصل است که مباحث کابردي آمار در رشته‌هاي علوم انساني را مورد بحث قرار مي دهد و با تيراژ 1000جلد در انتشارات نقش و نگار به چاپ رسيده، کتاب رسانه و ورزش بانوان به موضوع چالش ورزش بانوان در تقابل با رسانه‌هاي جمعي در 5 فصل مي‌پردازد و با شمارگان 1000 جلد در انتشارات انديشگان به چاپ رسيده و همچنين کتاب اقتصاد ورزش اوقات فراغت و گردشگري در 12 فصل مباحث کليدي اقتصاد در سازمان‌هاي ورزشي را بررسي مي کند  که در انتشارات دانشگاه ايلام با شمارگان 1000 جلد به چاپ رسيده است.