نشست علمی اهمیت و ضرورت تحصیل فلسفه در دانشکده الهیات و معارف اسلامی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، نشست علمی گروه فلسفه و کلام اسلامی با موضوع "اهمیت و ضرورت تحصیل فلسفه" در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

سخنران این نشست علمی استاد سید محمد موسوی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی مشهد بود که در سخنانی به تعریف و تبیین ماهیت فلسفه و تفاوت آن با علوم و فنون دیگر در زندگی طبیعی بشر پرداخت و خاطر نشان کرد شاید اهمیت فلسفه در حیات طبیعی انسان کمتر از علوم و فنون دیگر باشد، اما با توجه به مقصود و غایت آن که همان کسب ملک? ادراک عقلی است، از شریفتر و برتر از علوم و فنون دیگر است.

شایان ذکر است بخش پایانی این نشست پرسش و پاسخ بود که با حضور اعضاء هیأت علمی، دانشجویان و علاقه مندان فلسفه برگزار شد.