نشست علمی اهمیت و ضرورت تحصیل فلسفه در دانشکده الهیات و معارف اسلامی

نشست علمي اهميت و ضرورت تحصيل فلسفه در دانشکده الهيات و معارف اسلامي

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، نشست علمي گروه فلسفه و کلام اسلامي با موضوع "اهميت و ضرورت تحصيل فلسفه" در دانشکده الهيات و معارف اسلامي برگزار شد.

سخنران اين نشست علمي استاد سيد محمد موسوي، عضو هيأت علمي دانشگاه علوم اسلامي رضوي مشهد بود که در سخناني به تعريف و تبيين ماهيت فلسفه و تفاوت آن با علوم و فنون ديگر در زندگي طبيعي بشر پرداخت و خاطر نشان کرد شايد اهميت فلسفه در حيات طبيعي انسان کمتر از علوم و فنون ديگر باشد، اما با توجه به مقصود و غايت آن که همان کسب ملک? ادراک عقلي است، از شريفتر و برتر از علوم و فنون ديگر است.

شايان ذکر است بخش پاياني اين نشست پرسش و پاسخ بود که با حضور اعضاء هيأت علمي، دانشجويان و علاقه مندان فلسفه برگزار شد.