3کارگروه‌ اتاق فکر استان در دانشگاه ایلام برگزار می شود.

3کارگروه‌ اتاق فکر استان ایلام با حضور سرپرست دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی وزارت علوم در دانشگاه ایلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، این کارگروه‌ها از امروز به مدت سه روز در قالب سه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، اقتصاد و گردشگری و محیط‌زیست با حضور دکتر شالچی،سرپرست دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی وزارت علوم برگزار می‌شود.

صبح امروز سه‌شنبه کارگروه اجتماعی و فرهنگی تشکیل شد و کارگروه اقتصاد و گردشگری هم از ساعت 17 آغاز شده و همچنین کارگروه محیط‌زیست هم چهارشنبه 15 دی برگزار خواهد شد.
دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و هیئت‌رئیسه دانشگاه ایلام از دیگر برنامه‌های اعضای اتاق فکر استان است.