3کارگروه‌ اتاق فکر استان در دانشگاه ایلام برگزار می شود.

3کارگروه‌ اتاق فکر استان ايلام با حضور سرپرست دفتر سياست‌گذاري و برنامه‌ريزي فرهنگي وزارت علوم در دانشگاه ايلام برگزار مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي، اين کارگروه‌ها از امروز به مدت سه روز در قالب سه کارگروه اجتماعي و فرهنگي، اقتصاد و گردشگري و محيط‌زيست با حضور دکتر شالچي،سرپرست دفتر سياست‌گذاري و برنامه‌ريزي فرهنگي وزارت علوم برگزار مي‌شود.

صبح امروز سه‌شنبه کارگروه اجتماعي و فرهنگي تشکيل شد و کارگروه اقتصاد و گردشگري هم از ساعت 17 آغاز شده و همچنين کارگروه محيط‌زيست هم چهارشنبه 15 دي برگزار خواهد شد.
ديدار با نماينده ولي‌فقيه در استان، استاندار، رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان و هيئت‌رئيسه دانشگاه ايلام از ديگر برنامه‌هاي اعضاي اتاق فکر استان است.