معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده الهیات و معارف اسلامیبا حضور دکتر اکبرنژاد، رئیس، دکتر حسینی نیا، معاون آموزشی و مدیران گروه و اعضای هیأت علمی دانشکده برگزار شد.

دکتر اکبرنژاد، رئیس دانشکده در سخنانی ضمن خیرمقدم به دانشجویان خلاصه ای از سابقه و وضعیت کنونی دانشکده را بیان داشت و بر ارتباط بیشتر دانشجویان با دانشکده و گروه‌ها و مشارکت فعالتر آنان در برنامه های فرهنگی و دینی دانشگاه تاکید کرد.

سپس دکتر حسینی نیا معاون آموزشی دانشکده توضیحاتی درخصوص قوانین آموزشی دانشگاه همچون انتخاب واحد، حذف و اضافه، حذف اضطراری، انتخاب دروس عمومی و امتحانات ارائه نمودند و در پایان مدیران گروه هم وضعیت آموزشی گروه مربوطه را تشریح کردند.

شایان ذکر است دانشجویان نظرات، انتقادات و سئوالات خود را در این جلسه با مسؤلین دانشکده در میان گذاشتند.