معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد

معارفه دانشجويان جديدالورود دانشکده الهيات و معارف اسلامي برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، معارفه دانشجويان جديدالورود دانشکده الهيات و معارف اسلاميبا حضور دکتر اکبرنژاد، رئيس، دکتر حسيني نيا، معاون آموزشي و مديران گروه و اعضاي هيأت علمي دانشکده برگزار شد.

دکتر اکبرنژاد، رئيس دانشکده در سخناني ضمن خيرمقدم به دانشجويان خلاصه اي از سابقه و وضعيت کنوني دانشکده را بيان داشت و بر ارتباط بيشتر دانشجويان با دانشکده و گروه‌ها و مشارکت فعالتر آنان در برنامه هاي فرهنگي و ديني دانشگاه تاکيد کرد.

سپس دکتر حسيني نيا معاون آموزشي دانشکده توضيحاتي درخصوص قوانين آموزشي دانشگاه همچون انتخاب واحد، حذف و اضافه، حذف اضطراري، انتخاب دروس عمومي و امتحانات ارائه نمودند و در پايان مديران گروه هم وضعيت آموزشي گروه مربوطه را تشريح کردند.

شايان ذکر است دانشجويان نظرات، انتقادات و سئوالات خود را در اين جلسه با مسؤلين دانشکده در ميان گذاشتند.