مولف کتاب «آمریکا بدون نقاب» به سوالات دانشجویان پاسخ داد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، در برنامه‌ای که به همت بسیج دانشجویی بسیج دانشگاه برگزار شد دکترسیدهاشم میرلوحی،  به تشریح شرایط دنیای غرب علل دشمنی نظام سلطه با جمهوری اسلامی پرداخت.

درقسمتی ازبرنامه سخنران از یکی از دانشجویان خواست که به روی سن بیاید و با پرسیدن سوالاتی طنز گونه در مورداستکبار به جذابیت برنامه افزود.

دکترمیرلوحی در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

دکتر سید هاشم میرلوحی فوق لیسانس مکانیک دارد و متولد سال  1334 است که 21 سال از عمرش را در آمریکا گذرانده و  در سال 1378 به ایران بازگشت.

دکتر میرلوحی چندین کتاب درباره بحث حقوق بشر و آمریکا و دموکراسی آمریکایی دارد که می‌توان به کتاب‌های «رویای آمریکایی»، «یوسرائیل و صهیوناکراسی؛ ایالات متحده اسرائیل و سلطه صهیونیسم بر مردم»، «آمریکا بدون نقاب» اشاره کرد.