مولف کتاب «آمریکا بدون نقاب» به سوالات دانشجویان پاسخ داد

مولف کتاب «آمريکا بدون نقاب» به سوالات دانشجويان پاسخ داد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، در برنامه‌اي که به همت بسيج دانشجويي بسيج دانشگاه برگزار شد دکترسيدهاشم ميرلوحي،  به تشريح شرايط دنياي غرب علل دشمني نظام سلطه با جمهوري اسلامي پرداخت.

درقسمتي ازبرنامه سخنران از يکي از دانشجويان خواست که به روي سن بيايد و با پرسيدن سوالاتي طنز گونه در مورداستکبار به جذابيت برنامه افزود.

دکترميرلوحي در پايان به سوالات دانشجويان پاسخ داد.

دکتر سيد هاشم ميرلوحي فوق ليسانس مکانيک دارد و متولد سال  1334 است که 21 سال از عمرش را در آمريکا گذرانده و  در سال 1378 به ايران بازگشت.

دکتر ميرلوحي چندين کتاب درباره بحث حقوق بشر و آمريکا و دموکراسي آمريکايي دارد که مي‌توان به کتاب‌هاي «روياي آمريکايي»، «يوسرائيل و صهيوناکراسي؛ ايالات متحده اسرائيل و سلطه صهيونيسم بر مردم»، «آمريکا بدون نقاب» اشاره کرد.