معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: آزمون استخدامی وزارت نیرو در دانشگاه ایلام برگزار می گردد

آزمون استخدامی وزارت نیرو در سال 1397 مربوط به استان ایلام، صبح روز پنج شنبه در دانشگاه ایلام برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مصطفی نعمتی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، درباره برگزاری آزمون استخدامی وزارت نیرو در سال 1397 در دانشگاه ایلام، بیان داشت: آزمون استخدامی وزارت نیرو (شرکت های وابسته غیردولتی،  توزیع نیروی برق، آب و فاضلاب شهری و مدیریت تولید برق - نیروگاه) در سال 1397 مربوط به استان ایلام، با حضور 426 داوطلب شامل 114 نفز زن و 312 نفر مرد،  صبح روز پنجشنبه مورخ 97/07/26  از ساعت 8:30 صبح در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی آغاز و درهای ورود به جلسه امتحان نیم­ ساعت قبل از شروع فرآیند بسته خواهد شد، لذا کلیه داوطلبان می‌بایست قبل از بسته شدن درهای ورودی در محل حوزه امتحانی خود حاضر باشند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: با توجه به اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون، چنانچه داوطلبان مغایرتی در بندهای 3 ، 8، 14، 15 و 19 (جنس، معلولیت، مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی و اولویت انتخابی) کارت شرکت در آزمون مشاهده نمودند، لازم است برای اصلاح مورد یا موارد مطابق ساعت و تاریخ اعلام شده در بند «ج» به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه‌ ی رفع نقص مراجعه نمایند.

دکتر نعمتی، اضافه کرد: در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون‌، اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار الزامی است و داوطلبان باید از آوردن وسایل اضافی از جمله کیف دستی، ساک دستی، پیجر، تلفن همراه، ساعت هوشمند، انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند، جزوه، کتاب، ماشین‌حساب، هرگونه نت و یادداشت و نظایر آن و همچنین وسایل شخصی به جلسه آزمون اکیداً خودداری نمایند. بدیهی است که به همراه داشتن هر کدام از وسایل مندرج در این بند به عنوان تقلب و تخلف تلقی و با داوطلبان ذیربط براساس قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری رفتار خواهد شد.