معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: آزمون استخدامی وزارت نیرو در دانشگاه ایلام برگزار می گردد

آزمون استخدامي وزارت نيرو در سال 1397 مربوط به استان ايلام، صبح روز پنج شنبه در دانشگاه ايلام برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مصطفي نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، درباره برگزاري آزمون استخدامي وزارت نيرو در سال 1397 در دانشگاه ايلام، بيان داشت: آزمون استخدامي وزارت نيرو (شرکت هاي وابسته غيردولتي،  توزيع نيروي برق، آب و فاضلاب شهري و مديريت توليد برق - نيروگاه) در سال 1397 مربوط به استان ايلام، با حضور 426 داوطلب شامل 114 نفز زن و 312 نفر مرد،  صبح روز پنجشنبه مورخ 97/07/26  از ساعت 8:30 صبح در محل دانشکده ادبيات و علوم انساني آغاز و درهاي ورود به جلسه امتحان نيم­ ساعت قبل از شروع فرآيند بسته خواهد شد، لذا کليه داوطلبان مي‌بايست قبل از بسته شدن درهاي ورودي در محل حوزه امتحاني خود حاضر باشند.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: با توجه به اطلاعات مندرج بر روي کارت شرکت در آزمون، چنانچه داوطلبان مغايرتي در بندهاي 3 ، 8، 14، 15 و 19 (جنس، معلوليت، مقطع تحصيلي، رشته تحصيلي و اولويت انتخابي) کارت شرکت در آزمون مشاهده نمودند، لازم است براي اصلاح مورد يا موارد مطابق ساعت و تاريخ اعلام شده در بند «ج» به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه‌ ي رفع نقص مراجعه نمايند.

دکتر نعمتي، اضافه کرد: در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرينت کارت شرکت در آزمون‌، اصل کارت ملي و يا اصل شناسنامه عکسدار الزامي است و داوطلبان بايد از آوردن وسايل اضافي از جمله کيف دستي، ساک دستي، پيجر، تلفن همراه، ساعت هوشمند، انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند، جزوه، کتاب، ماشين‌حساب، هرگونه نت و يادداشت و نظاير آن و همچنين وسايل شخصي به جلسه آزمون اکيداً خودداري نمايند. بديهي است که به همراه داشتن هر کدام از وسايل مندرج در اين بند به عنوان تقلب و تخلف تلقي و با داوطلبان ذيربط براساس قانون رسيدگي به تخلفات و جرايم در آزمونهاي سراسري رفتار خواهد شد.