اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه ایلام در رابطه با خبر رسانه‌ها در خصوص مناظره نمایندگان مجلس در خصوص کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم((ICSFT و گروه ویژه اقدام مالی (FATF)

هیأت نظارت بر تشکل‌ های اسلامی دانشگاه ایلام ضمن توصیه همگان به رعایت احترام جایگاه رفیع نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی، موارد ذیل را جهت تنویر افکار عمومی اعلام می ‌‌دارد:

1ـ برگزاری برنامه‌های سیاسی در دانشگاه ایلام صرفاً در صورت تقاضای کتبی تشکل‌های اسلامی سه ‌گانه شامل انجمن اسلامی، جامعه اسلامی و بسیج دانشجویی و موافقت هیأت نظارت بر تشکل‌ های اسلامی دانشجویان امکان‌پذیر است.

2ـ تشکل جامعه اسلامی دانشجویان هفته گذشته درخواست حضور «آقای حمید رسایی» را صرفاً در قالب سخنرانی سیاسی با موضوع «جنگ اقتصادی و اعتراضات» داشته که هیأت نظارت در جلسه مورخ 1397/07/17مورد موافقت قرار داد.

3ـ تشکل یاد شده روز یک‌شنبه مورخ 1397/07/22 ضمن اعلام ارسال دعوت ‌نامه‌ ی مناظره برای نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی و پاسخ مثبت جناب آقای دکتر جلال میرزایی نماینده محترم مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی، درخواست جدیدی جهت اصلاح موافقت قبلی و برگزاری جلسه بصورت مناظره ارایه نمود که در تاریخ 1397/07/23 با برگزاری مناظره در ساعت 20 روز سه ‌شنبه 1397/07/24 برابر ضوابط اجرای مناظره موافقت بعمل آمد.

4ـ حضور اشخاص در برنامه مناظره (در صورت اجرا) همانند برنامه ‌های برگزار شده‌ی قبلی، صرفاً برای دانشجویان دانشگاه ایلام  امکان‌پذیر خواهد بود و اطلاع ‌رسانی برای حضور افراد خارج از دانشگاه تخلف محسوب می‌ گردد.

5ـ تأکید می ‌گردد که علیرغم پخش خبر گسترده در رسانه‌ های محلی، تاکنون هیچ‌ گونه درخواست برگزاری مناظره با حضور آقایان دکتر سلام امینی و مهندس شادمهر کاظم‌ زاده از طرف تشکل‌ های اسلامی دانشجویی به دبیرخانه هیأت نظارت دانشگاه واصل نگردیده و هرگونه اطلاع‌ رسانی در این خصوص صرفاً گمانه ‌زنی یا تخلف رسانه ‌ای تلقی می ‌گردد.

دانشگاه ایلام ضمن احترام به دغدغه اصحاب خبر، همه رسانه‌ های محترم  محلی را به اطمینان از صحت خبر قبل از انتشار دعوت می ‌نماید و مسئولیتی در خصوص انتشار خبرهای غیر واقع  و کذب را متوجه دانشگاه نمی ‌داند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام