اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه ایلام در رابطه با خبر رسانه‌ها در خصوص مناظره نمایندگان مجلس در خصوص کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم((ICSFT و گروه ویژه اقدام مالی (FATF)

هيأت نظارت بر تشکل‌ هاي اسلامي دانشگاه ايلام ضمن توصيه همگان به رعايت احترام جايگاه رفيع نمايندگي مردم در مجلس شوراي اسلامي، موارد ذيل را جهت تنوير افکار عمومي اعلام مي ‌‌دارد:

1ـ برگزاري برنامه‌هاي سياسي در دانشگاه ايلام صرفاً در صورت تقاضاي کتبي تشکل‌هاي اسلامي سه ‌گانه شامل انجمن اسلامي، جامعه اسلامي و بسيج دانشجويي و موافقت هيأت نظارت بر تشکل‌ هاي اسلامي دانشجويان امکان‌پذير است.

2ـ تشکل جامعه اسلامي دانشجويان هفته گذشته درخواست حضور «آقاي حميد رسايي» را صرفاً در قالب سخنراني سياسي با موضوع «جنگ اقتصادي و اعتراضات» داشته که هيأت نظارت در جلسه مورخ 1397/07/17مورد موافقت قرار داد.

3ـ تشکل ياد شده روز يک‌شنبه مورخ 1397/07/22 ضمن اعلام ارسال دعوت ‌نامه‌ ي مناظره براي نمايندگان محترم استان در مجلس شوراي اسلامي و پاسخ مثبت جناب آقاي دکتر جلال ميرزايي نماينده محترم مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي، درخواست جديدي جهت اصلاح موافقت قبلي و برگزاري جلسه بصورت مناظره ارايه نمود که در تاريخ 1397/07/23 با برگزاري مناظره در ساعت 20 روز سه ‌شنبه 1397/07/24 برابر ضوابط اجراي مناظره موافقت بعمل آمد.

4ـ حضور اشخاص در برنامه مناظره (در صورت اجرا) همانند برنامه ‌هاي برگزار شده‌ي قبلي، صرفاً براي دانشجويان دانشگاه ايلام  امکان‌پذير خواهد بود و اطلاع ‌رساني براي حضور افراد خارج از دانشگاه تخلف محسوب مي‌ گردد.

5ـ تأکيد مي ‌گردد که عليرغم پخش خبر گسترده در رسانه‌ هاي محلي، تاکنون هيچ‌ گونه درخواست برگزاري مناظره با حضور آقايان دکتر سلام اميني و مهندس شادمهر کاظم‌ زاده از طرف تشکل‌ هاي اسلامي دانشجويي به دبيرخانه هيأت نظارت دانشگاه واصل نگرديده و هرگونه اطلاع‌ رساني در اين خصوص صرفاً گمانه ‌زني يا تخلف رسانه ‌اي تلقي مي ‌گردد.

دانشگاه ايلام ضمن احترام به دغدغه اصحاب خبر، همه رسانه‌ هاي محترم  محلي را به اطمينان از صحت خبر قبل از انتشار دعوت مي ‌نمايد و مسئوليتي در خصوص انتشار خبرهاي غير واقع  و کذب را متوجه دانشگاه نمي ‌داند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام