سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه: برنامه عملیاتی یکساله دانشگاه ایلام تدوین و ابلاغ گردید

در راستای حرکت در مسیر برنامه راهبردی پنج ساله و توسعه متوازن دانشگاه، برنامه عملیاتی یکساله دانشگاه ایلام تدوین و ابلاغ گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد سلاورزی زاده، سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه، با تشریح فرآیند برنامه عملیاتی دانشگاه در سال 1397، اظهار کرد: این برنامه با هدف حرکت در مسیر برنامه راهبردی پنج ساله و توسعه متوازن دانشگاه در زمنیه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی و پشتیبانی و منابع انسانی و داشتن افق دید یکساله برای توسعه و آبادانی دانشگاه و قابلیت ارزیابی و قضاوت آسان در یک فرآیند منسجم تهیه و پس از تأیید هیأت امنای دانشگاه برای اجرا ابلاغ گردید.

سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه، افزود: برنامه عملیاتی سند یکساله، انجام اقدامات مشخص، کمی، عینی و سنجش پذیر با نیروهای انسانی و بودجه مشخص برای دستیابی به اهداف طراحی شده و حرکت در جهت برنامه استراتژیک دانشگاه در همه زمینه ها است که قابلیت ارزیابی کمی و عینی دارد.

دکتر سلاورزی زاده، تأکید کرد: همچنین با هدف نظارت بر حسن اجرای این برنرامه و دستیابی به اهداف آن در همه حوزه ها، سامانه پایش برنامه عملیاتی، توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در حال تهیه است که پس از اجرای آن به صورت الکترونیکی و هر شش ماه یک، نحوه اجرای این برنامه و اهداف طراحی شده مورد سنجش و ارزیابی قرار خواهد گرفت.