سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه: برنامه عملیاتی یکساله دانشگاه ایلام تدوین و ابلاغ گردید

در راستاي حرکت در مسير برنامه راهبردي پنج ساله و توسعه متوازن دانشگاه، برنامه عملياتي يکساله دانشگاه ايلام تدوين و ابلاغ گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد سلاورزي زاده، سرپرست مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه، با تشريح فرآيند برنامه عملياتي دانشگاه در سال 1397، اظهار کرد: اين برنامه با هدف حرکت در مسير برنامه راهبردي پنج ساله و توسعه متوازن دانشگاه در زمنيه هاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و اجتماعي، دانشجويي و پشتيباني و منابع انساني و داشتن افق ديد يکساله براي توسعه و آباداني دانشگاه و قابليت ارزيابي و قضاوت آسان در يک فرآيند منسجم تهيه و پس از تأييد هيأت امناي دانشگاه براي اجرا ابلاغ گرديد.

سرپرست مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه، افزود: برنامه عملياتي سند يکساله، انجام اقدامات مشخص، کمي، عيني و سنجش پذير با نيروهاي انساني و بودجه مشخص براي دستيابي به اهداف طراحي شده و حرکت در جهت برنامه استراتژيک دانشگاه در همه زمينه ها است که قابليت ارزيابي کمي و عيني دارد.

دکتر سلاورزي زاده، تأکيد کرد: همچنين با هدف نظارت بر حسن اجراي اين برنرامه و دستيابي به اهداف آن در همه حوزه ها، سامانه پايش برنامه عملياتي، توسط معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه در حال تهيه است که پس از اجراي آن به صورت الکترونيکي و هر شش ماه يک، نحوه اجراي اين برنامه و اهداف طراحي شده مورد سنجش و ارزيابي قرار خواهد گرفت.