انتخاب دکتر سلاورزی بعنوان دبیر شورای مدیران برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه های منطقه پنج کشور

دکتر سلاورزی،  سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه، بعنوان دبیر شورای مدیران برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه های منطقه پنج کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در سومین جلسه مدیران برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه های منطقه پنج کشور که به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مورخه 97/7/11با حضور نماینده وزارت علوم برگزار گردید، دکتر محمد سلاورزی زاده، سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه، با اکثریت آراء بعنوان دبیر شورای مدیران  این شورا انتخاب شد.

منطقه پنج دانشگاه کشور شامل دانشگاه های ایلام، کردستان، رازی کرمانشاه، صنعتی کرمانشاه، لرستان و آیت الله بروجردی می باشد.