انتخاب دکتر سلاورزی بعنوان دبیر شورای مدیران برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه های منطقه پنج کشور

دکتر سلاورزي،  سرپرست مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه، بعنوان دبير شوراي مديران برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه هاي منطقه پنج کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در سومين جلسه مديران برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه هاي منطقه پنج کشور که به ميزباني دانشگاه صنعتي کرمانشاه در مورخه 97/7/11با حضور نماينده وزارت علوم برگزار گرديد، دکتر محمد سلاورزي زاده، سرپرست مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه، با اکثريت آراء بعنوان دبير شوراي مديران  اين شورا انتخاب شد.

منطقه پنج دانشگاه کشور شامل دانشگاه هاي ايلام، کردستان، رازي کرمانشاه، صنعتي کرمانشاه، لرستان و آيت الله بروجردي مي باشد.